Impressie 

Uw bezoek

Openstelling  

Museum en gangenstelsel
Eind september 2014 is het museum aan de Bosweg verhuisd naar de noordelijker gelegen vuurleidingbunker. Deze vuurleidingbunker is 3 1/2 etage hoog en ligt aan het fietspad in het verlengde van de Bosweg in het noorden. Na ongeveer 250 meter vanaf de Bosweg vindt U aan de linkerkant van het fietspad de ingang.

Openingstijden en reserveren
Het museum is met ingang van 7 mei t/m 27 augustus op zondag van 10 tot 17 uur open.
Een rondleiding door de gangen kan op zondagen met ingang van 7 mei tot en met 27 augustus.
Rondleidingen beginnen om 10.00, 11.15, 12.30, 13.45, 15.00, 16:15 uur en duren een uur.
Voor deze rondleidingen moet van tevoren online gereserveerd worden onder vermelding van datum, tijd, aantal deelnemers en uw mobiel telefoon nummer reserveer .
Echter voor groepen (familie-uitjes, bedrijfsuitjes ed.) groter dan 10 personen doen wij graag het museum, zelfs door de weeks, in de periode 1 mei - 1 september voor u open. Het gangenstelsel blijft i.v.m. de overwintering van de vleermuizen buiten deze periode gesloten. Maximaal aantal personen per groep is 40. Stuur een mail aan info@atlantikwall.nl
Telefoonnummer van het museum voor reserveringen op zondagen 10.00 - 16.00 uur 0031 71 3646422

Entreeprijzen
Volwassenen 7.50
Kinderenn ouder dan 12 jaar 5.00
Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar 3.00
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.
Deze prijzen zijn incl. rondleiding (voor de rondleiding vooraf reserveren).

Toegangkelijkheid
Het museum is niet toegankelijk voor minder-validen en rolstoelen. Kinderen alleen onder begeleiding.

Sanitair
Het museum beschikt niet over een toiletvoorziening.

Groepen
Voor reserveringen van groepen van meer dan 10 deelnemers (scholen, bedrijven, gezelschappen etc.) buiten de genoemde zondagen kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 071-3615785, postadres Wilhelminastraat 43, 2201 KB Noordwijk, of via het mailadres info@atlantikwall.nl onder vermelding van naam en mobiel nummer.

Route

Openbaar vervoer
Wenst u met het openbaar vervoer het museum te bezoeken dan kunt u vanaf het centraal station van Leiden, Den-Haag of Haarlem de bus nemen. U stapt dan uit op het Vuurtorenplein of halte Hoogwaak waarvan het enkele minuten lopen is naar het museum. Kijk voor dienstroosters op www.arriva.nl of voor een reisplanner op www.9292ov.nl

Met de auto:
Aangezien de parkeermogelijkheden aan de Bosweg beperkt zijn raden we U aan Uw auto te parkeren op het Wantveld (Euro 7,50 per dag). U kunt bij binnenkomst in Noordwijk de gele parkeerroute pijlen volgen. Vanaf het Wantveld is het vijf minuten lopen naar het museum.

parkerenkaart

Voorbeelden van groepen die ons bezochten

Bezoek leerlingen van de basisschool Zeehonk, 1 november 2007

(foto Jan Heus)
27 leerlingen van de basisschool Zeehonk bezoeken ons museum.

Leerlingen van de Horizon op bezoek, juli 2013

Leerlingen van de rooms katholieke Basisschool 'de Horizon' te Katwijk brengen bezoek aan het museum en worden hier in het gangenstelsel rondgeleid door Jan Heus.